Leie fjellhytte på Sjusjøen – Ringsaker Innlandet

Hytteutleie Sjusjøen
– leie hytte nær Oslo

Hytteutleie på Sjusjøen er populært av flere grunner. Sjusjøen ligger nære Oslo; kun 2 timers kjøretur. Fjellhyttene på Sjusjøen ligger ofte i nærheten av skispor av høy kvalitet og det er nære Lillehammer med sitt mangfold av butikker og severdigheter. Hos oss leier du hytte privat, uten fordyrende påslag. Vi har foreløpig to nyoppussede hytter med svært god beliggenhet og god standard helt ved foten av Sjusjøvannet. 

Sesongen 2022/23 leier vi ut en liten hytte som er perfekt for 2 personer. Hytten har et soverom med dobbeltseng, fantastisk utsikt og gangavstand til lekepark, Kiwi Sjusjøen, Naustet, Låven Bar, Hai på Graaten, Rustad Hotell, turstien Sjusjøvannet Rundt, samt skiløyper rett utenfor hyttedøra i vinterhalvåret. 

Sjusjøen hytteutleie og booking for ukedager, helger og langtidsleie gjøres via linken under (finn.no). For henvendelser om å leie hytte på åremål på Sjusjøen, ta kontakt på epost. 

Sjusjøen Skisenter

Alpinbakke for alle

Langrenn

Snøsikkert og gode skispor

Hytteutleie på Sjusjøen
med Norges beste skiløyper

Trikkeskinner på fjellet

350 kilometer

Et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, gjør Sjusjøen til et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn. Vil du leie hytte Sjusjøen?