Lej hytte i Norge 2025

Når I skal leje hytte i Norge og dra på ferie i Norge, er det en god idé, at leje en hytte, da det giver de perfekte rammer for jeres ferie. I en lejet hytte i Norge får I nemlig præcis den frihed, I har brug for. Dette gælder uanset om I lejer en feriebolig eller hytte i Norge. Vi har privat udlejning af 3 hytter i forskellig størrelse, men alle har nem adgang, fantastisk beliggenhed, hyggeligt og læ med teknisk moderne standard. Den lille hytte har plads til 2 personer. Nabosommerhuset har plads til 6 personer og det sidste har plads til 10 personer. Du er velkommen til at kontakte os for tilgængelighed og priser, eller leje via Airbnb.

 

Flot feriehytte ved Sjusjøen centrum med panoramaudsigt. Tag kontakt for at leje feriebolig i Norge, Sjusjøen. Der er kort afstand til et fantastisk net af løjper med 300 km præparerede spor og langrendsstede rundt i Ringsaker og Øyerfjellet. Sjusjøen centrum ligger ca. 1 km fra hytten, hvor I finder dagligvarebutik, sportsbutik og spisesteder. Desuden findes der et fælles område helt nede ved Sjusjøen med legeplads til børnene og mulighed for at grille. Vil I køre til Lillehammer en dag, er der flere steder som er et besøg værd. Hunderfossen Familiepark kan anbefales. Ønsker I at opleve hvad Lillehammer er kendt for, så kan det anbefales at besøge steder som Maihaugen, Olympisk Museum eller måske Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk. Ved Sjusjøen og i området er der mange aktiviteter for alle aldre. Sjusjøen er bare langrendsstede.

 

Lej feriehytte Sjusjoen 

I kan cykle skønne ture i området på mærkede stier gennem fjeldet. Det er også skønt at vandre på fjeldet. En tur der passer til alle aldre er at gå rundt om Sjusjøvannet. Turen kan tages på cykel, i kørestol og med barnevogn. Langs vandet er der fine steder at holde pause og nyde udsigten og madpakken. For en mere varieret tur kan Mostefjell, Snørvillen eller Lunkefjell anbefales. Sjusjøen og omegn byder også på gode fiskesøer, nærmeste er Sjusjøvannet hvor I kan fange både gedde og ørred. Her er der også en dejlig legeplads til børnene og grills som er gratis at benytte. Andre fiskemuligheder er Kroksjøen og Åsta elven. Fra Sjusjøen er der kun 30 minutter i bil til Lillehammer by. Her er der mange butikker, badeland, forlystelsespark og meget andet. Hunderfossen familiepark er oplagt til en sjov dag med hele familien, er der mindre børn med så er Lilleputthammer et godt valg. Her er alt indrettet til de mindste

 

 

Lej hytte i Norge 

Langrendsløbere i elegant stil susende forbi i sporet. Det er i orden at have knap så elegante kompetencer, selvom du løber langrend med verdenseliten her i Sjusjøområdet. Sjusjøen er en af Norges mest populære langrendsdestinationer og ligger midt i Lillehammerfjeldenes store netværk af langrendsspor: Sjusjøen, Nordseter og Øyerfjellet. Både skovterræn og højfjeld. Unge som gamle, øvet som uøvet – og altså eliten – nyder området. 

Der er dermed mange muligheder for hele familien, så uanset om det er langrend eller alpin, kan I finde det her i Sjusøen. Fik vi nævnt at der også er snowboard og mange sjove muligheder for de helt yngste? 

 

 
LEJ HYTTE I NORGE MED LANGRENDSLØJPER LIGE VED DØREN

Sjusøen har 350 km velpræparerede langrendsløjper. Området er kendt for at være 2-sporet hele vejen. Mange muligheder for turløjper, hvor det sværeste er at vælge hvilken løjpe der skal være «dagens» vandring. Langrendsudstyr kan lejes i området, så dette behøver du ikke at bekymre dig mere om.
Uanset hvilken bolig, er en langrendsløjpe altid indenfor rækkevidde. Den smukke norske natur er helt fortryllende, også om vinteren. Fjelde, skove og huse dækkes af det fineste sne, lydene dæmpes og roen sænker sig. Den helt perfekte kulisse for en tur på langrendsski. Det er nemt at dyrke langrend i Norge, for der er så mange præparerede løjper. 

 
LEJ HYTTE I NORGE TÆT PÅ ALPIN

Skisenteret ligger i solvendt terræn kun 5 km fra hytten ligger Sjusjøen Skisenter: 4 lifte, 8 velpræparerede piste, i alt 7 km piste. Længste er 2,2 km og dermed er der også gode alpin muligheder i Sjusøen. Liften er 6-sæders ekspres, så I alle kan følges til toppen.  

Her er 1 børneområde, som frit kan benyttes af børn og voksne. I skicenterets udleje kan man bestille skiundervisning og leje skiudstyr til alle typer skiløb. 

 
BØRNENES SJUSJØEN

Børnebakken Knerten på ca. 250 m, ved bundstationen, danner rammen for de mindste og nybegyndere på ski. Her kan de lære det fundamentale og samtidig have det sjovt. Her er også en lille kælkebakke til mere sjov og leg. På toppen, ved Fjellheisen, ligger børnebakken for de lidt mere øvede og med enkelte parkelementer, hvor de kan justere deres teknikker.

 
SNOWBOARD

Sjusjøenparken terrænpark strækker sig fra top til bund langs rød alpinløjpe med hop, rails og big jump på midten. Den er dermed ideel til de vovede eller dem, som elsker en udfordring på snowboard her i Sjusøen. 

 

NØGLEORD: Lej, bjerghytte, hytteudlejning norge, oplev nordlyset, finn hytte til leie, hytteutleie norge, store hytter til leie, små hytter til leie, skiferie i norge, sommerhusudlejning feriehusudlejning norge, lej hytte i norge,