Hytte på åremål 2024

Langtidsleie, delt åremål eller hytte på åremål på Sjusjøen? Åremålsleie gir deg en fantastisk mulighet til å finne ut om hyttelivet er noe for deg. Å leie hytte på åremål er økonomisk gunstig dersom du ikke ønsker å binde opp så mye kapital, samtidig som du får en følelse av at det er litt ditt. Vi leier ut lun og koselig hytte på Sjusjøen med flott beliggenhet i rolig og etablert hytteområde på Øvre Vassbakken. Perfekt for par eller to personer. 

 

Å leie hytte på fjellet på delt åremål sommer eller vinter fordrer kanskje litt komfort dersom den skal bli brukt mye. Brøytet bilvei helt frem, innlagt vann, smart styring av varme med innlagt strøm, samt nærhet til det du liker best; om det er å gå lange skiturer eller fotturer i fjellet. 

 

Lun og koselig

Liten hytte med alt du trenger sentralt plassert på Sjusjøen. Her har du gode forutsettninger for koselige dager, sommer som vinter. 

Det er smart å leie fremfor å eie. Her kommer du til oppvarmet hytte i fine omgivelser og flott natur.

 

Delt åremål, åremål eller langtidsleie fra høsten 2024.

Hytta ligger midt i smørøyet med gangavstand til det meste på Sjusjøen. Brøytet bilvei helt inn til hytta, ingen bom. Leietaker disponerer egen biloppstillingsplass.

Fantastisk utsikt fra stue/kjøkken og terrasse mot Sjusjøvannet og Rustad Hotell. Hytta er oppgradert i 2021 med ny innvendig kledning, nytt gulv og nytt kjøkken. Tv med tilgang til dine strømmetjenester og trådløst bredbånd.

 

Om du ønsker å leie liten hytte på Sjusjøen (til 2 personer) fra medio september til medio desember i 2024, vil vi at du tar kontakt. Du får både med deg de vakre høstfargene og vinteren på Sjusjøen. Få «din egen hytte» for kr. 35.000,- inkl. normalt forbruk av vann og strøm, wifi, tv, biloppstillingsplass, brøyting og andre avgifter. Det er ikke tillat med framleie og ikke tillatt med dyr. 

 

Vindfang:

Skifergulv med varmekabler, sittebenk, skap og knaggerBad:
Fliser på vegg og gulv. Hårføner. Varmekabler, wc, dusj og vask.

Soverom:
Ny kontinentalseng (1,8×2)

Stue:
Koselig sofakrok med hjørnesofa med 5 sitteplasser og lite stuebord. Peis og tilgang til ved rett utenfor inngangsdør. Annen oppvarming fjernstyres av utleie fra egen app. Utgang til terrasse med flott utsikt mot Sjusjøvannet.

Kjøkken:
Nytt kjøkken med kjøleskap under benk, steketopp, stekeovn, ventilator, vask, oppbevaringsplass til mat. Utstyrt med kjeler, gryter, stekepanner, tallerkener, bestikk, glass, krydder, kjøkkenredskaper.5

Lei hytte på Sjusjøen med peiskos og fin utsikt over Sjusjøvannet

Finn roen på Sjusjøen

Under finner du noen bilder fra den lille hytten som leies ut til 1 eller 2 personer hele året. Bli en helg, noen dager, eller gå inn på langtidsleie (åremål). 

Stuekrok
Hytte til leie på åremål og langtidsleie Sjusjøen
Hytte på åremål i hjerte av Sjusjøen

Hytteutleie på Sjusjøen

Slik du ønsker det

Hytte for 2

Nyoppusset lun hytte med flott beliggenhet på Sjusjøen leies ut for 2 dager eller mer. «Alt» inkludert. Kom til ferdig oppvarmet hytte og opplev fine dager på med eller uten ski på bena.

Fra kr.

1400,-

Jo oftere jo billigere

Dersom samme ansvarlige leietaker ønsker å leie ofte i løpet av samme kalenderår gir vi rabatt fra og med gang nr. 2. Ta kontakt for avtale, dersom du ønsker å leie hytte midt i smørøyet av Sjusjøen, og vil ha det enkelt og forutsigbart. 

Åremål eller langtidsleie

Åremål gir muligheten for «egen» hytte uten banklån. Kom og gå når du vil, uten å bestille på forhånd. Åremålsleie kan oppfylle hyttedrømmen. Forutsigbart for begge parter. 

Månedspriser fra kr. :

10.000,-